WERKEN IN DE HORECA

Geen enkele werkdag is hetzelfde en je leert iedere dag weer nieuwe dingen! Werken in de horeca brengt veel verschillende functies, vaardigheden en taken met zich mee. Bij Mise en Place kies je uit een bijbaan in de bediening, in de keuken, op evenementen en festivals of in de logistiek

Voorzie jij gasten graag van een hapje en drankje? Kook jij de sterren van de hemel? Wil je werken op de grootste festivals van Nederland of combineer jij deze vaardigheden liever met elkaar? Lees dan snel verder!

Werken met je vrienden op festivals
Een bijbaan in de keuken

UITMUNTENDE SERVICE EN EEN GLIMLACH OP DE GEZICHTEN

Met een bijbaan in de bediening is het jouw taak om gasten van een uitmuntende service te voorzien en een glimlach op de gezichten te toveren. Standaard begin je je werkdag op kantoor van waaruit je samen met je collega’s vertrekt naar de horeca locatie waar jullie die dag aan de slag gaan. De ene keer loop je met volle dienbladen op een zonovergoten terras, de andere keer werk je op een exclusieve locatie of sta je achter de bar bij je favoriete voetbalclub. Vroeg uit de veren voor een ontbijtdienst bij Van der Valk of een bruiloft tot in de late uurtjes.

FLEXIBELE WERKTIJDEN

Volgende week een tentamen, ben je op vakantie of is het tijd om je portemonnee te spekken? Met behulp van online systeem, plan je jezelf heel eenvoudig in op momenten die voor jou het beste uitkomen. Knal de meeste uren tijdens september, onze drukste maand of gun jezelf een moment van rust in het begin van het jaar. Je bepaalt het helemaal zelf!

#WEWORKWITHFRIENDS

AANMELDEN

#WEWORKWITHFRIENDS

TIPS VOOR WERKEN IN DE HORECA

Heb jij nog geen ervaring in de horeca? Geen probleem! Naast onze trainingen zijn er een hoop handigheidjes waarmee jij zelfverzekerd aan het werk gaat. Knoop heel goed in je oren: oefening baart kunst. Hoe vaker je aan het werk gaat, hoe meer je in bepaalde situaties terecht komt en hoe beter je hiermee leert omgaan. Al heel snel leer jij je open stellen voor gesprekken met onbekenden en onthoud je bestellingen van een tafel van 10 personen volledig uit je hoofd. Ben niet bang om mensen aan te spreken en behoud het overzicht. Door bestellingen te herhalen en in geval van nood heel eenvoudig pen en papier te gebruiken, verander jij binnen no-time in een ster binnen de horeca!

WE LEARN & GROW TOGETHER

Door kwaliteit en vakkundigheid te waarborgen, stimuleren we onze medewerkers te blijven groeien en ontwikkelen. We bieden verschillende mogelijkheden om door te groeien, jezelf beter te leren kennen en je krachten te ontdekken. Leiderschap-workshops, coachingmomenten, internationale evenementen, empowerment-sessies en inspiratie wachten op je! Onze werknemers worden opgeleid tot horeca professionals die door continue aandacht voor ontwikkeling de ervaringen opdoen om ook naast de studie te werken aan hun toekomst.  

Kies jij voor een bijbaan in de horeca, keuken, events of logistiek? Door het hele land, op ieder moment én binnen ieder specialisme zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s! Bekijk onze openstaande vacatures en meld je aan voor een infosessie in jouw stad. Tijdens onze infosessie vertellen wij je in een vrijblijvend gesprek meer over een horeca bijbaan bij Mise en Place en maak je kennis met mogelijk je nieuwe collega’s. We geven je een kijkje in de wereld van Mise en Place met onze eigen evenementen, gezellige borrels en de volgende stappen binnen het inschrijfproces. 

VOLG JIJ ONS AL OP INSTAGRAM?

INSTAGRAM

VOLG JIJ ONS AL OP INSTAGRAM?

VEELGESTELDE VRAGEN

Met veel vragen kunnen we jou direct helpen! Bekijk de antwoorden op vragen die (potentiële) medewerkers ons het meest stellen.

Hoe oud moet ik zijn om mij in te kunnen schrijven?

De minimumleeftijd die wij hanteren bij een bijbaan in de horeca is 18 jaar. Echter is het in sommige gevallen mogelijk om al vanaf 16 jaar aan de slag te gaan met een bijbaan op events en festivals. De vestiging waarvoor jij aan de slag gaat kan jou precies aangeven in welke en hoeveel gevallen dit mogelijk is.

Tot welk tijdstip mag je in de horeca werken en op welke leeftijd gelden deze tijden?

Afhankelijk van de locatie waar jij werkt én je leeftijd hanteren wij verschillende eindtijden. Wanneer jij 18 jaar of ouder bent, is er geen vaste eindtijd van toepassing. De ene keer draai jij een ontbijtdienst of een bruiloft tot in de late uurtjes. Ben jij jonger dan 18 jaar? Dan is deze eindtijd niet zo flexibel en dien je rekening te houden met het feit dat je werkdag niet langer dan in totaal 9 uur mag zijn en je begin- en eindtijd buiten 6:00 uur en 23:00 uur dient te liggen.

Kom je ook aan de bak als je geen ervaring hebt in werken in de horeca?

Heb jij nog geen horeca ervaring? Geen probleem! Door middel van verschillende hospitality trainingen leren we je alle vaardigheden om als ware horeca topper aan de slag te gaan. Je leert de kneepjes van gastvrijheid, is lopen met een vol dienblad voor jou een koud kunstje geworden en voorzie jij een hele tafel van overheerlijke gerechten.

Heb je nog andere vragen of is werken in de horeca iets voor jou? Klik hier voor meer informatie.

Een bijbaan in de keuken
Werken met je vrienden op festivals