Horecapersoneel Gezocht?
Mise en Place regelt het!

Personeel gezocht
binnen de horeca?

Horeca personeel gezocht? Zoek dan niet verder! Mise en Place biedt al 22 jaar een oplossing voor elk personeelsvraagstuk in de horeca- en gastvrijheidsbranche. Wilt u op korte termijn extra horeca personeel huren, wilt u tijdelijke pieken opvangen of heeft u toch extra personeel nodig voor een langlopend project? Voor onder andere congrescentra, voetbalstadions, cateraars, hotels en restaurants kunnen wij personeel leveren op elk gewenst moment.

Landelijke dekking

Mise en Place heeft maar liefst 22 vestigingen in Nederland!

Uniformiteit

Al onze ‘jobpers’ zijn in het bezit van een kledingpakket.

24/7 bereikbaarheid

Onze mensen staan te alle tijden klaar om u te helpen.

werken-bij-mise-en-place
meer-dan-het-zoveelste-horecauitzendbureau
Opgeleide jobpers

Al onze medewerkers doorlopen een uitgebreide horecatraining!

One stop shop!

U heeft altijd een vast aanspreekpunt!

2 miljoen gasten per jaar!

Al 22 jaar uw betrouwbare partner in de horeca!

Vestiging Mise en Place
Vestiging
Vestiging Mise en Place Den Haag
Vestiging Amsterdam

Op zoek naar een uitzendbureau met landelijke dekking?

Onze vestigingen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en onze werknemers staan altijd klaar om u te helpen. Met 22 vestigingen verspreid door heel Nederland kunnen wij u 100% dekking bieden. Middels een Single Point of Contact regelt u bij ons al uw personeelsvragen binnen de gastvrijheid. U inventariseert de behoeften, wij vullen deze graag ‘op maat’ in om zo de juiste kwaliteit te garanderen. Heeft u horecapersoneel nodig en wilt u meer weten over onze diensten en mogelijkheden? Neem dan hier contact op met één van onze kantoren bij u in de buurt.

Referenties

DE GROLSCH VESTE

De belangrijkste waarden om met Mise en Place te werken is betrouwbaarheid en professionaliteit. Zij weten onze pieken feilloos in te vullen en we hebben een open communicatie zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Op iedere discipline binnen ons bedrijf wordt door Mise en Place op een gepaste manier invulling gegeven. Dat geeft het partnership de goede energie!

Christel Esse
Hoofd Meetings & Events

Horecamedewerker Mise en Place
Horecapersoneel van Mise en Place
Referenties

RAI Amsterdam

De samenwerking tussen Amsterdam RAI en Mise en Place kenmerkt zich als prettig en professioneel. Betrokken en kwalitatief goed Hospitality personeel is wat Amsterdam RAI nodig heeft om onderscheidend te zijn in de wereld van beurzen en congressen! Mise en Place speelt perfect in op hoge pieken en diepe dalen. en slaagt erin mee te veren zónder op het gewenste kwaliteitsniveau in te boeten. Amsterdam RAI is content met de samenwerking met Mise en Place!

Vincent Elsing
Manager Flexmanagement

Referenties

NH GRAND HOTEL KRASNAPOLSKY

NH Grand Hotel Krasnapolsky en Mise en Place hebben een langlopende samenwerking waarin we samen op het hoogtse niveau extraordinary service bieden aan onze gasten. Binnen ons partnership ontvangen wij goede serviceverlening vanuit Mise en Place.

Herman Klok
Directeur

Mise en Place horeca personeel

En nog vele andere
tevreden samenwerkingen

FC Twente
Hutten
loc7000

Vraag nu toppers in de horeca aan!

Wij helpen u aan gastvrij en professioneel horecapersoneel!

8000 collegas wachten op je! Schrijf je in en verdien ook binnen 3 maanden €10 per uur!
VOORDAT JE GAAT!