Wat je gaat verdienen, hoe vaak je kunt werken en het verschil tussen hospitality & projects? Wij vertellen je graag alles over werken bij Mise en Place.

Bij ‘projects’ verdien je €11 per uur, ongeacht je leeftijd. Ga je aan de slag bij ‘hospitality’, dan ontvang je tussen de €13,50 en €16 per uur.

Ervaring is natuurlijk handig! Maar mocht je geen ervaring hebben, niet getreurd. Iedereen die bij Mise en Place wordt aangenomen, krijgt van ons twee basistrainingen. Hierdoor ben jij meer dan ready voor het werken op de vloer.

Bij Mise en Place kun je werken waar, wanneer en met wie jij wilt. Dat betekent dat je zelf bepaalt hoe vaak je wilt werken! Parttime, fulltime, doordeweeks of in het weekend? Het kan allemaal.

Op de werkvloer is een gastvrije en uniforme uitstraling enorm belangrijk en dé reden waarom we zoveel toffe jobs kunnen aanbieden. Daarom krijgt iedereen van ons dezelfde kleding. In dit kledingpakket zit een overhemd, pantalon en kelnersmes.

Jobpen, is ons begrip voor ‘werken bij’. Onze werknemers worden daarom ook wel ‘jobpers’ genoemd en ga je aan de slag op verschillende jobs, beter bekend als: locaties. Klinkt ingewikkeld, is het niet!

Je kunt je heel eenvoudig aanmelden via onze website. Nadat je je hebt aangemeld nemen wij binnen 24 uur contact met je op!

Bij Mise en Place werken wij voornamelijk met studenten. Heb je een tussenjaar? Ook dan ben je natuurlijk welkom om bij ons aan de slag te gaan! Wij streven ernaar jongeren een flexibele bijbaan te bieden waar en wanneer zij willen.

De Mise en Place Academy verzorgt trainingen zodat je optimaal kunt functioneren in de horeca. Je kunt deelnemen aan deze trainingen zodra je bij ons aan de slag gaat!

Om onszelf in drie woorden te beschrijven: flexibel, betrokken, en vriendelijk. Je beslist zelf wanneer je werkt zodat je bijbaan volledig in je agenda past. We zorgen er met onze trainingen voor dat onze medewerkers op iedere job shinen. Daarnaast zijn wij er als organisatie altijd mee bezig om vrienden te maken én behouden!

Volg ons (ook) op Instagram

@miseenplace.nl

Bekijk de aftermovie van ons Summer6Camp.

And now we are friends we can ask each other anything.

Vacatures

Any questions? Drop them here!