Vakantiewerk in de horeca!

blauw
vakantiebaan-in-de-horeca-bij-jou-in-de-buurt
vakantiewerk-bij-mise-en-place
Geld verdienen tijdens je vakantie?

Vakantiebaan in de horeca bij jou in de buurt

Kom je tijd tekort voor een bijbaan tijdens de studie, maar wil je juist wel tijdens je vakantie geld verdienen? Veel van onze opdrachtgevers en partners zijn doorlopend op zoek naar tijdelijke ondersteuning in de vakantieperiodes! Zo kun je tijdens je schoolvakantie of studievrije uren werken in de horeca bij bekende festivals, concerten, cateraars, voetbalstadions, congrescentra, restaurants en hotels in jouw studiestad. Van keukenhulp tot werken achter de bar, het bedienen van gasten in een restaurant of zelfs een evenement mee coördineren. Een vakantiebaan bij Mise en Place is altijd divers.

Een flexibele vakantiebaan in de bediening, keuken, logistiek en op events en festivals

Geld verdienen, werkervaring opdoen en je CV opbouwen was nog nooit zo leuk. Je wilt graag een dagje vrij tussendoor? Dat kan! Mise en Place is zelf tijdens je vakantie een flexibele werkgever. Daarnaast heb je de mogelijkheid om samen met je vrienden en bekenden te werken of kun je nieuwe vrienden leren kennen tijdens je vakantiebaan bij ons in de horeca. Met een job bij Mise en Place bepaal je helemaal zelf waar en wanneer jij aan het werk gaat!

Aan de slag met een vakantiebaan in de horeca bij Mise en Place:
We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend informatiegesprek waarin wij jou alle details geven over werken in de horeca bij Mise en Place. Je hoeft geen ervaring te hebben om bij ons te werken! Wij zorgen middels onze Academy ervoor dat jij de kneepjes van het vak leert. Hoe dan ook kun je via Mise en Place in de vakantie een paar dagen, weken óf zelfs maanden aan de slag om wat extra geld te verdienen.

een-flexibel-vakantiebijbaantje-in-de-horeca
een-vakantiebaan-in-de-horeca-bij-mise-en-place
geld-verdienen-tijdens-je-vakantieperiode

Wil jij je schoolvakanties nuttig besteden door geld te verdienen en de nodige fun beleven? Meld je dan hier aan of neem telefonisch contact op met een van onze kantoren. Je mag natuurlijk ook altijd bij ons binnen lopen.