Last minute tips voor moederdag!

Iedereen kent het wel, zaterdagavond realiseer je je opeens dat het morgen moederdag is en dat je nog helemaal geen cadeau hebt. Je wilt natuurlijk niet met lege handen aan komen bij je moeder maar de winkels zijn helaas al gesloten. Wat moet je nu doen?! Wij hebben een aantal tips!

1. Ontbijt op bed

Laat je moeder lekker uitslapen en gooi je kookkunsten in de strijd. Trek de koelkast open en maak een lekker ontbijtje. Een kopje koffie met een lief kaartje, gegarandeerd dat de dag van je moeder dan niet meer stuk kan!

2. Een bos bloemen

Met bloemen zit je altijd goed! Duik de natuur in en pluk een wild boeket voor je moeder. Goedkoop én je moeder is er hartstikke blij mee. Wat wil je nog meer?

3. Zelfgemaakt fotoboek

Je moeder vindt niets leuker dan foto’s en herinneringen van vroeger. Ga op zoek naar foto’s en plak ze allemaal bij elkaar in een fotoboek. Persoonlijker kan een fotoboek niet worden!

4. Draai de rollen om

Je moeder doet alles voor je! Ze kookt, doet boodschappen, poetst en ga zo maar door. Draai de rollen om op moederdag en laat je moeder lekker in de luie stoel zitten. Ze zal er versteld van staan om te zien dat je toch best lief kan zijn.

5. Cadeaubon voor een dagje weg

Knutsel zelf een cadeaubon in elkaar en nodig je moeder uit voor een dagje weg! Ze zal het mega gezellig vinden om met haar zoon/dochter een dag opstap te gaan.

Author Zoï Smeets

More posts by Zoï Smeets
8000 collegas wachten op je! Schrijf je in en verdien ook binnen 3 maanden €10 per uur!
VOORDAT JE GAAT!