HORECA BIJBAAN IN NIJMEGEN

Horeca bijbaan
Werken in de horeca
Werken bij Mise en Place

Word jij onze nieuwe vriend(in)?

Ben je druk aan het sparen voor je volgende reis? Zit je middenin het studentenleven of heb je een tussenjaar genomen en wil je ervaring opdoen? Bij Mise en Place vind je horeca vacatures binnen en buiten de stad, parttime en fulltime en overdag of in de avond. Met het Goffertpark, concertgebouw de Vereeniging en  voetbalclub NEC om de hoek, is geen enkele werkdag hetzelfde. Samen met onze 3000 collega’s werk je op de coolste horecajobs in het hele land!

Ben jij flexibel inzetbaar en benieuwd hoe het verder gaat nadat je je bij ons hebt ingeschreven? Klik op onderstaande button en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!

HOE VERDER?

Heb je nog geen ervaring?

Geen probleem! Mise en Place Nijmegen leert jou de kneepjes van gastvrijheid en investeren wij daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met een aantal horeca trainingen stomen wij jou klaar voor je eerste job waardoor jij als een echte horeca professional aan de slag kan! Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

Op zoek naar een bijbaan in de horeca? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiast, flexibel inzetbaar personeel in de horeca! Voer uiteenlopende taken uit in de bediening en weet onvergetelijke ervaringen voor jou en je gasten te creëren. Ondersteun de chefs en ga aan de slag als medewerker in de bediening, keuken-of buffet hulp of sta achter de bar op de gaafste festivals en evenementen.

Vanuit Mise en Place Nijmegen werk je op verschillende locaties in de regio én voor verschillende opdrachtgevers. Je bepaalt zelf of je aan de slag gaat in de bediening, keuken, logistiek of op events en wanneer en waar jij wilt werken.

Werken bij Mise en Place

Contact

Adres

Dit wordt je hoofdkwartier en natuurlijk ook de plek waar je samen met je collega’s op vrijdagmiddag een “klein” borreltje kunt doen #ThankGodItsFriday.
Sint Annastraat 46, 6524 GE Nijmegen

0900-MISEENPLACE

Hotline

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Mocht je dus vragen hebben over een horecabijbaan of andere zaken? Call! Telefoonnummer: 024 360 1121

Social Media

Social Media

Elke vestiging heeft haar eigen social media platformen. Like ons op Facebook en volg ons ook op Instagram om niks te missen van Mise en Place Nijmegen! Facebook / Instagram

#WEWORKWITHFRIENDS

Enthousiast en benieuwd hoe het verder gaat nadat jij je hebt ingeschreven? Klik op de button hiernaast en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!