HORECA BIJBAAN IN MAASTRICHT

Horeca bijbaan
Werken in de horeca
Werken bij Mise en Place

Word jij onze nieuwe vriend(in)?

Op zoek naar een horeca bijbaan in Maastricht? Werk bij Chateau St Gerlach, Van Melick Catering, Gio’s Cucina Casalinga of bij Albron Universiteitscatering. Geen elke werkdag is hetzelfde bij Mise en Place Maastricht! Met zowel parttime als fulltime horeca vacatures geef je je voorkeur waarbij je kiest tussen de bediening, keuken of events. In de bediening voer je uiteenlopende horeca taken uit en creëer je onvergetelijke momenten voor je gasten. In de keuken ondersteun je de chefs en ga je bijvoorbeeld aan de slag als keuken- of buffethulp. Bij events sta je achter de bar en schenk je drankjes op de gaafste festivals en evenementen.

Benieuwd hoe het verder gaat nadat je je bij ons hebt ingeschreven? Klik op onderstaande button en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!

HOE VERDER?

Heb je nog geen ervaring?

Geen probleem! Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met een aantal horeca trainingen stomen wij jou klaar voor je eerste job waardoor jij als een echte horeca professional aan de slag kan! Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

Voer uiteenlopende taken uit in de bediening en weet onvergetelijke ervaringen voor jou en je gasten te creëren. Ondersteun de chefs en ga aan de slag als keuken-of buffet hulp of sta achter de bar op de gaafste festivals en evenementen.

Werken bij Mise en Place

Contact

Adres

Dit wordt je hoofdkwartier en natuurlijk ook de plek waar je samen met je collega’s op vrijdagmiddag een “klein” borreltje kunt doen #ThankGodItsFriday.
Akerstraat 20, 6221 CN Maastricht

0900-MISEENPLACE

Hotline

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Mocht je dus vragen hebben over een horecabijbaan of andere zaken? Call! Telefoonnummer: 043 350 0350

Social Media

Social Media

Elke vestiging heeft haar eigen social media platformen. Like ons op Facebook en volg ons ook op Instagram om niks te missen van Mise en Place Maastricht! Facebook / Instagram

#WEWORKWITHFRIENDS

Enthousiast en benieuwd hoe het verder gaat nadat jij je hebt ingeschreven? Klik op de button hiernaast en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!