Horeca vacatures Haarlem

Wil jij graag sparen voor jouw geplande wereldreis? Heb je een tussenjaar genomen of ben je druk bezig met je studie en wil je graag aan de slag in de horeca? Bij horeca uitzendbureau Mise en Place Haarlem vind je vacatures voor het werken in de bediening, in de keuken of op events. Jij geeft aan wanneer je beschikbaar bent (zowel doordeweeks als in het weekend) en hebt zo dus invloed op jouw rooster. Zo blijft het werken goed te combineren met je studie!

Wij hebben als horeca uitzendbureau een grote poule met opdrachtgevers in jouw regio. Op die manier is geen enkele werkdag hetzelfde! Zo draai je de ene dag een partij bij Expo Haarlemmermeer, sta je de andere dag achter de bar bij Mysteryland of schenk je champagne Beachclub Bloomingdale.

Nog geen ervaring in de horeca?

Geen probleem! Wij zorgen er als horeca uitzendbureau voor dat jij de kneepjes van gastvrijheid leert en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met een aantal horeca trainingen stomen wij jou klaar voor je eerste job waardoor jij als een echte professional aan de slag kan. Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

Voer uiteenlopende taken uit in de bediening en weet onvergetelijke ervaringen voor jezelf en de gasten te creëren. Ondersteun de chefs en ga aan de slag als keuken- of buffet hulp of sta achter de bar op de gaafste festivals en evenementen.

Dus ben jij op zoek naar een gezellige horeca bijbaan? Dan zit je helemaal goed bij Mise en Place Haarlem! Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer direct.

Bij ‘projects’ verdien je €11 per uur, ongeacht je leeftijd. Ga je aan de slag bij ‘hospitality’, dan ontvang je tussen de €13,50 en €16 per uur.

Ervaring is natuurlijk handig! Maar mocht je geen ervaring hebben, niet getreurd. Iedereen die bij Mise en Place wordt aangenomen, krijgt van ons twee basistrainingen. Hierdoor ben jij meer dan ready voor het werken op de vloer.

Bij Mise en Place kun je werken waar, wanneer en met wie jij wilt. Dat betekent dat je zelf bepaalt hoe vaak je wilt werken! Parttime, fulltime, doordeweeks of in het weekend? Het kan allemaal.

Op de werkvloer is een gastvrije en uniforme uitstraling enorm belangrijk en dé reden waarom we zoveel toffe jobs kunnen aanbieden. Daarom krijgt iedereen van ons dezelfde kleding. In dit kledingpakket zit een overhemd, pantalon en kelnersmes.

Jobpen, is ons begrip voor ‘werken bij’. Onze werknemers worden daarom ook wel ‘jobpers’ genoemd en ga je aan de slag op verschillende jobs, beter bekend als: locaties. Klinkt ingewikkeld, is het niet!

Je kunt je heel eenvoudig aanmelden via onze website. Nadat je je hebt aangemeld nemen wij binnen 24 uur contact met je op!

Bij Mise en Place werken wij voornamelijk met studenten. Heb je een tussenjaar? Ook dan ben je natuurlijk welkom om bij ons aan de slag te gaan! Wij streven ernaar jongeren een flexibele bijbaan te bieden waar en wanneer zij willen.

De Mise en Place Academy verzorgt trainingen zodat je optimaal kunt functioneren in de horeca. Je kunt deelnemen aan deze trainingen zodra je bij ons aan de slag gaat!

Om onszelf in drie woorden te beschrijven: flexibel, betrokken, en vriendelijk. Je beslist zelf wanneer je werkt zodat je bijbaan volledig in je agenda past. We zorgen er met onze trainingen voor dat onze medewerkers op iedere job shinen. Daarnaast zijn wij er als organisatie altijd mee bezig om vrienden te maken én behouden!

Volg ons (ook) op Instagram

@miseenplace.nl

Bekijk de aftermovie van ons Summer6Camp.

And now we are friends we can ask each other anything.

Vacatures

Any questions? Drop them here!