Een bijbaan op evenementen!

Werken tijdens evenementen met Mise en Place Events!

Werken op events bij Mise en Place!

Wil jij je cocktail skills showen of laten zien hoe goed je een biertje kunt tappen? Ga aan de slag achter de bar op bruiloften, dance-events, festivals, voetbalwedstrijden en concerten! Met een bijbaan bij Mise en Place Events voor zie jij gasten van overheerlijke drankjes.

Haal het maximale uit je studentenleven met een flexibele bijbaan van Mise en Place. Perfect te combineren met je studie, hobby’s en vrije tijd. Bij ons bepaal je namelijk zelf wanneer je gaat werken. Omdat al je collega’s natuurlijk ook studenten zijn ben je altijd verzekerd van gezelligheid, voor en na de job!

Heb je nog nooit eerder achter de bar gewerkt? Dat maakt niet uit! Wij bieden verschillende horeca trainingen aan, waardoor jij meteen goed uit de startblokken komt tijdens je eerste job. Heb je al vaker op grote events gewerkt en weet je wat je kunt verwachten? Bij ons hoef je je niet te vervelen, we vinden altijd nieuwe uitdagingen voor je!

Door samen te leren en te groeien, ontwikkel je bij ons een hoog competentieniveau. Het vermogen en de bereidheid om kennis en skills, evenals persoonlijke en sociale vaardigheden te gebruiken, uitdagingen op te lossen en je op een doordachte en verantwoorde manier te gedragen. Onze Mise en Place Academy helpt je hier graag een handje bij.

Enthousiast en benieuwd hoe het verder gaat nadat je je bij ons hebt ingeschreven? Klik op onderstaande button en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!

HOE VERDER?

Werkwijze

“Al onze medewerkers doorlopen dezelfde procedure. Na een eerste kennismaking op een van onze vestigingen hoor je direct of je wordt uitgenodigd voor een infosessie.”

“Klaar om aan de slag te gaan? Dan volg je een 1 daagse training op het gebied van gastvrijheid, vaardigheden en bartraining. Ook doe je in deze periode je eerste werkervaring op en maak je kennis met je collega’s.”

MINIMAAL 18 JAAR

Vanaf 18 jaar kun je je bij Mise en Place aansluiten voor de leukste bijbaan in de horeca!

GASTGERICHT

Jij en je collega’s zien er representatief uit en zijn altijd gericht op de gasten van onze relatie.

HBO OF WO STUDENT?

We werken voornamelijk met HBO en WO studenten, maar natuurlijk ben je ook welkom als MBO student!

Evenementen waar jij
eventueel kunt werken!

#WEWORKWITHFRIENDS

Enthousiast en benieuwd hoe het verder gaat nadat jij je hebt ingeschreven?
Klik op de button hiernaast en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!