HORECA BIJBAAN IN EINDHOVEN

Horeca bijbaan
Werken in de horeca

Word jij onze nieuwe vriend(in)?

Brabantse gezelligheid in het knusse kantoor van Mise en Place Eindhoven! Ben jij op zoek naar een bijbaan, aan het sparen voor je volgende vakantie, zit je middenin het studentenleven of is werken in de horeca helemaal jouw ding? Bij Mise en Place vind je horeca vacatures in Eindhoven waar je zowel parttime als fulltime aan de slag kunt. Geef jij je voorkeur aan werken in de bediening, de keuken of op events? Werk samen met collega’s uit het hele land bij de grootste personeelsfeesten als VDL en NH Koningshof, voorzie je gasten van een overheerlijk diner op de Food Inspiration Days en proef de sfeer in het Philips Stadion. Geen enkele werkdag is hetzelfde!

Benieuwd hoe het verder gaat nadat je je bij ons hebt ingeschreven? Klik op onderstaande button en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!

HOE VERDER?

Heb je nog geen ervaring?

Geen probleem! Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met een aantal horeca trainingen stomen wij jou klaar voor je eerste job waardoor jij als een echte horeca professional aan de slag kan! Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

Voer uiteenlopende taken uit in de bediening en weet onvergetelijke ervaringen voor jou en je gasten te creëren. Ondersteun de chefs en ga aan de slag als keuken-of buffet hulp of sta achter de bar op de gaafste festivals en evenementen.

Werken bij Mise en Place

Contact

Adres

Dit wordt je hoofdkwartier en natuurlijk ook de plek waar je samen met je collega’s op vrijdagmiddag een “klein” borreltje kunt doen #ThankGodItsFriday.
Vestdijk 129, 5611 CB Eindhoven

 

0900-MISEENPLACE

Hotline

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Mocht je dus vragen hebben over een horecabijbaan of andere zaken? Call! Telefoonnummer: 040 296 3137

Social Media

Social Media

Elke vestiging heeft haar eigen social media platformen. Like ons op Facebook en volg ons ook op Instagram om niks te missen van Mise en Place Eindhoven! Facebook / Instagram

#WEWORKWITHFRIENDS

Enthousiast en benieuwd hoe het verder gaat nadat jij je hebt ingeschreven?
Klik op de button hiernaast en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!