HORECA BIJBAAN IN DEN BOSCH

Horeca bijbaan
Werken in de horeca
Werken bij Mise en Place

Word jij onze nieuwe vriend(in)?

Op zoek naar een horeca bijbaan in Den Bosch? Ben je druk bezig met sparen voor je geplande wereldreis? Zit je vol in het studentenleven of heb je een tussenjaar genomen? Of kun je gewoon niet wachten om te gaan werken in de horeca? Bij Mise en Place vind je horeca vacatures waar je zowel parttime als fulltime aan de slag kunt en waarbij je je voorkeur kunt aangeven voor werken in de bediening, in de keuken of op events.  Zo sta je de ene dag samen te vlammen achter de bar bij de Brabanthallen de andere dag bij de Ijzeren Man, Markant Uden, Ruwenberg, Wapen van Rosmalen of Van der Valk Vught.  Onze 3000 andere toppers kunnen niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!

Benieuwd hoe het verder gaat nadat je je bij ons hebt ingeschreven? Klik op onderstaande button en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten! 

HOE VERDER?

Heb je nog geen ervaring?

Geen probleem! Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met een aantal horeca trainingen stomen wij jou klaar voor je eerste job waardoor jij als een echte horeca professional aan de slag kan! Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

Voer uiteenlopende taken uit in de bediening en weet onvergetelijke ervaringen voor jou en je gasten te creëren. Ondersteun de chefs en ga aan de slag als keuken-of buffet hulp of sta achter de bar op de gaafste festivals en evenementen.

Werken bij Mise en Place

Contact

Adres

Dit wordt je hoofdkwartier en natuurlijk ook de plek waar je samen met je collega’s op vrijdagmiddag een “klein” borreltje kunt doen #ThankGodItsFriday.
Vughterstraat 150, 5211 GN ‘s-Hertogenbosch

0900-MISEENPLACE

Hotline

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Mocht je dus vragen hebben over een horecabijbaan of andere zaken? Call! Telefoonnummer: 073 762 0701

Social Media

Social Media

Elke vestiging heeft haar eigen social media platformen. Like ons op Facebook en volg ons ook op Instagram om niks te missen van Mise en Place Den Bosch! Facebook / Instagram

#WEWORKWITHFRIENDS

Enthousiast en benieuwd hoe het verder gaat nadat jij je hebt ingeschreven?
Klik op de button hiernaast en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!