HORECA BIJBAAN IN ARNHEM

Horeca bijbaan
Werken in de horeca
Werken bij Mise en Place

Word jij onze nieuwe vriend(in)?

Wil jij graag sparen voor jouw geplande wereldreis? Heb je een tussenjaar genomen of ben je druk bezig met je studie en wil je graag aan de slag in de horeca? Bij horeca uitzendbureau Mise en Place Arnhem vind je vacatures voor het werken in de bediening, in de keuken of op events. Jij geeft aan wanneer je beschikbaar bent (zowel doordeweeks als in het weekend) en hebt zo dus invloed op jouw rooster. Zo blijft het werken goed te combineren met je studie!

Wij hebben als horeca uitzendbureau een grote poule met opdrachtgevers in jouw regio. Op die manier is geen enkele werkdag hetzelfde! Vlam achter de bar bij het Gelredome, een partij bij het Nederlands Openlucht museum of een evenement bij het sportcomplex Papendal.

Benieuwd hoe het verder gaat nadat je je bij ons hebt ingeschreven? Klik op onderstaande button en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten! 

HOE VERDER?

Heb je nog geen ervaring?

Geen probleem! Wij zorgen er als horeca uitzendbureau voor dat jij de kneepjes van gastvrijheid leert en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met een aantal horeca trainingen stomen wij jou klaar voor je eerste job waardoor jij als een echte professional aan de slag kan. Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

Voer uiteenlopende taken uit in de bediening en weet onvergetelijke ervaringen voor jezelf en de gasten te creëren. Ondersteun de chefs en ga aan de slag als keuken- of buffet hulp of sta achter de bar op de gaafste festivals en evenementen.

Dus ben jij op zoek naar een gezellige horeca bijbaan? Dan zit je helemaal goed bij Mise en Place Arnhem! Bekijk hieronder onze actuele vacatures en solliciteer direct.

Werken bij Mise en Place

Contact

Let’s chat!

Makkelijk en snel antwoord op al je vragen? Stuur ons dan een bericht via Whatsapp op:+31(0)6 8326 0511

0900-MISEENPLACE

Hotline

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Mocht je dus vragen hebben over een horecabijbaan of andere zaken? Call! Telefoonnummer: 085-024 0130

Social Media

Social Media

Like ons op Facebook en volg ons ook op Instagram om niks te missen van Mise en Place Arnhem! Facebook / Instagram

#WEWORKWITHFRIENDS

Enthousiast en benieuwd hoe het verder gaat nadat jij je hebt ingeschreven?
Klik op de button hiernaast en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!