Flexibele bijbanen in de horeca

MISE EN PLACE HOSPITALITY

Op zoek naar een afwisselende baan in de horeca? Check hier wat je te wachten staat bij Hospitality en meld je aan!

  • Werken in de bediening op verschillende locaties wanneer het jou uitkomt!
  • Verdien tussen de €13,50 en €16,- per uur!
  • Ruimte om door te groeien binnen de organisatie.
  • Ongelimiteerde toegang tot vakinhoudelijke trainingen
MEER INFORMATIENU AANMELDEN

MISE EN PLACE PROJECTS

Op zoek naar een tijdelijk avontuur? Check hier wat je te wachten staat en welke projecten beschikbaar zijn!

  • Werken voor 1 opdrachtgever gedurende een bepaalde periode.
  • Verdien €11,- per uur, ongeacht je leeftijd!
  • Werkzaamheden afhankelijk van project te denken aan: kassa, uitgifte, productie.
  • Exclusieve training per project.
DE PROJECTENNU AANMELDEN

ONZE LOCATIES

Zuid-Holland

Noord-Holland

Utrecht

Gelderland

Noord-Brabant

Limburg

Een bijbaan in de keuken

WERKEN BIJ MISE EN PLACE

Bij Mise en Place werk je altijd met vrienden! Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Maak dan kennis met de andere drieduizend horecatoppers! Liever met je huidige vrienden werken? Neem ze mee, iedereen is welkom!

Vanuit jouw dichtstbijzijnde vestiging werk je op verschillende locaties in de regio én voor verschillende opdrachtgevers. Je bepaalt zelf of je aan de slag gaat in de bediening of op events en wanneer en waar jij wilt werken. Is een horeca bijbaan wel iets voor jou? Check het nu!

NU AANMELDEN

ONZE OPDRACHTGEVERS

JOIN THE COMMUNITY

Meld je dan nu aan!Careers

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat verdien ik bij Mise en Place?

Bij ‘projects’ verdien je €11,- per uur, ongeacht je leeftijd. Ga je aan de slag bij ‘hospitality’, dan ontvang je tussen de €13,50 en €16,- per uur.

Moet ik ervaring hebben?

Ervaring is natuurlijk handig! Maar mocht je geen ervaring hebben, niet getreurd. Iedereen die bij Mise en Place wordt aangenomen, krijgt van ons twee basistrainingen. Hierdoor ben jij meer dan ready voor het werken op de vloer.

Hoe vaak kan ik werken?

Bij Mise en Place kun je werken waar, wanneer en met wie jij wilt. Dat betekent dat je zelf bepaalt hoe vaak je wilt werken! Parttime, fulltime, doordeweeks of in het weekend? Het kan allemaal.

Moet ik een kledingpakket aanschaffen?

Op de werkvloer is een gastvrije en uniforme uitstraling enorm belangrijk en dé reden waarom we zoveel toffe jobs kunnen aanbieden. Daarom krijgt iedereen van ons dezelfde kleding. In dit kledingpakket zitten een overhemd, pantalon en kelnersmes.

Welke trainingen krijgen de medewerkers van Mise en Place?

Als je bij Mise en Place wordt aangenomen volg je twee trainingen. Dit zijn basis trainingen waar je alles leert om in de horeca aan de slag te gaan! buiten deze basistrainingen bieden we echter nog meer mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een timemanagement of leadership training volgen als je door wilt groeien binnen Mise en Place.

Wat betekent jobpen?

Jobpen, is ons begrip voor ‘werken bij’. Onze werknemers worden daarom ook wel ‘jobpers’ genoemd en ga je aan de slag op verschillende jobs, beter bekend als: locaties. Klinkt ingewikkeld, is het niet!

Waar kan ik mij aanmelden?

Je kunt je heel eenvoudig aanmelden via onze website. Nadat je je hebt aangemeld nemen wij binnen 24 uur contact met je op!

Moet ik student zijn om bij jullie aan de slag te gaan?

Bij Mise en Place werken wij voornamelijk met studenten. Heb je een tussenjaar? Ook dan ben je natuurlijk welkom om bij ons aan de slag te gaan! Wij streven ernaar jongeren een flexibele bijbaan te bieden waar en wanneer zij willen.

Wat is de Mise en Place Academy?

De Mise en Place Academy verzorgt trainingen zodat je optimaal kunt functioneren in de horeca. Je kunt deelnemen aan deze trainingen zodra je bij ons aan de slag gaat!

Waarom werken bij Mise en Place?

Om onszelf in drie woorden te beschrijven: flexibel, betrokken, en vriendelijk. Je beslist zelf wanneer je werkt zodat je bijbaan volledig in je agenda past. We zorgen er met onze trainingen voor dat onze medewerkers op iedere job shinen. Daarnaast zijn wij er als organisatie altijd mee bezig om vrienden te maken én behouden!