FLEXIBELE BIJBANEN IN DE HORECA

Wij trainen jou tot professional in de bediening, keuken of bar. We work with friends!

Werken bij Mise en Place!

Bij Mise en Place kies je samen met je vrienden uit de leukste horecajobs van Nederland en werk je op de manier die het beste bij jou past.

Zo kun je bijvoorbeeld werken bij festivals, concerten, cateraars, voetbalstadions, congrescentra, hotels, restaurants, noem het maar op. Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid en investeren ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

Schrijf je in voor een informatiegesprek op een kantoor bij jou in de buurt. Tijdens dit informatiegesprek krijg je alle nodige informatie om vervolgens bij ons aan de slag te gaan.

Mise en Place Team

BIJBAAN IN DE BEDIENING

Bij Mise en Place kies je uit de leukste horecajobs van het land en werk je op de manier die het beste bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld werken bij festivals, hotels, cateraars en restaurants.

BIJBAAN IN DE KEUKEN

Je kookkunsten inzetten en onder begeleiding van specialisten groeien in het vak en als persoon. Ook in de keuken bieden we jou flexibele bijbanen waarin je ervaring opdoet op tal verschillende culinaire locaties.

BIJBAAN OP EVENEMENTEN

Met een bijbaan bij Events sta jij achter de bar op evenementen, bruiloften, dance-events voetbalwedstrijden, (pop)concerten, noem het maar op. Waar kies jij voor?

BIJBAAN IN DE LOGISTIEK

 Het logistieke specialisme van Mise en Place biedt studenten met logistieke interesses een te gekke en leerrijke bijbaan op verschillende niveaus. Ga aan de slag op de gaafste (bedrijfs)evenementen, festivals of beurzen. Alles is mogelijk!

WE WORK WITH FRIENDS!

WAAR WERK IK?

Wil je het diner serveren aan de gasten bij je favoriete sportclub, de bruiloft coördineren van die bekende Nederlander, of sta je liever een sterrendiner te bereiden? Draai je nog even een ontbijtdienst voor je studiemiddag of werk je bij dat festival waar je altijd al naartoe hebt willen gaan?

WANNEER WERK IK?

Als het jou uitkomt. Van vroeg tot laat, doordeweeks of in het weekend. Werk je liever even niet omdat je bijvoorbeeld veel huiswerk hebt, of lekker van je vakantie geniet? Dat kan allemaal, want bij Mise en Place bepaal je zelf wanneer je wilt werken.

MET WIE WERK IK?

Bij Mise en Place werk je altijd met vrienden! Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Maak dan kennis met de andere achtduizend horecatoppers! Liever met je huidige vrienden werken? Neem ze mee, iedereen is welkom!

Potentiële Werkgevers

Deze werkgevers zijn op zoek naar jou. Laat je email achter op ons formulier en ontvang een vacature alert

Okura Hotels
fc-twente
hutten
loc7000
golden-tulip
spoorwegmuseum
nh-hotels
qmusic
oostwegel
Albron
vitesse
vermaat
Vestiging Mise en Place
Vestiging
Vestiging Mise en Place Den Haag
Vestiging Amsterdam

22 vestigingen die jou graag verwelkomen!

Met 22 vestigingen door het hele land kunnen wij 100% dekking bieden en kun je dus overal komen te werken. Als je bij Mise en Place werkt is de vestiging je hoofdkwartier, je thuisbasis en natuurlijk ook de plek waar je samen met je collega’s op vrijdagmiddag een “klein” borreltje kunt doen!

Leerzame doorgroeimogelijkheden, leuke collega's, flexibel, en ook nog eens werken op de vetste festivals en diners!

Marleen van Moorselwerkt bij Mise en Place

Een leuke bijbaan voor studenten! Een bedrijf waar aandacht wordt besteed aan werk en plezier hebben.

Stan Jongeriuswerkt bij Mise en Place

Hele goeie sfeer op kantoor, maar een professionele houding als het moet. Flexibel rooster en leuk, wisselend werk!

Thomas le Ruttewerkt bij Mise en Place

Top bijbaan! Niet alleen flexibel en gevarieerd maar ook super gezellig! Dit is echt voor iedereen aan te raden.

Erika van den Bergwerkt bij Mise en Place

Als je hier werkt krijg je als bonus super leuke vrienden! Daarnaast is Mise en Place ook een stukje persoonlijke ontwikkeling.

Tommie Amalowerkt bij Mise en Place

Horeca dat uitblinkt in fun en kwaliteit en daarbij veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkelingen.

Erik Spaanderwerkt bij Mise en Place