no image added yet.

Horeca werk op de grootste festivals en evenementen  

Als student hou je over het algemeen van feesten en het bezoeken van festivals, maar dit gaat niet zonder geld. Wat is er nu leuker om naar evenementen te gaan en ook nog eens geld te verdienen? Denk bijvoorbeeld aan festivals, concerten, voetbalwedstrijden en dance-events.

Geld verdienen en een leuke dag hebben

Of je nu achter de bar staat, in de garderobe of drankjes serveert: je krijgt gegarandeerd de sfeer van het festival of evenement mee. Daarnaast proef je de sfeer van alle vrolijke mensen op het festival/event en werk je samen met een leuke groep collega’s om de festivalgangers een leuke dag te laten beleven. Horeca werk op festivals is één van de leukste horeca bijbanen die er is.

Horeca werk op festivals is een must

Zonder goede horeca medewerkers, crew en een planning kun je geen festival of event organiseren. Als je werkt op festivals dan draag je bij aan andermans festival ervaring. Het vergt een grote inzet en verantwoordelijkheid, maar je krijgt er ook veel voor terug. Gezelligheid, leuke collega’s en een prettige sfeer om in te werken.

Meer dan alleen drankjes serveren

Een festival bestaat uit meer dan alleen drankjes serveren. Alleen een vriendelijke uitstraling is niet genoeg om te slagen als horeca medewerker. Denk maar eens aan het omgaan met geld, kennis van de verschillende soorten alcoholische drankjes en de stressbestendigheid. Verder is collegialiteit essentieel in de horeca. Klaar staan voor elkaar rond drukke tijdstippen is zeer belangrijk. Een klant met een glimlach laten vertrekken geeft een enorme kick.

Upselling en cross-selling

Dankzij de trainingen van Mise en Place leer je de fijne kneepjes van het horeca werk. Ook upselling en cross-selling spelen hierin een belangrijke rol, ook wel het verkopen van extraatjes genoemd. Waar je aan kunt denken is het verkopen van een extra shotje bij een biertje of een Radler 0.0% voor de BOB in plaats van een frisdrankje. Dit zorgt voor positiviteit bij klanten, maar natuurlijk ook voor een hogere omzet.

Werken in de horeca op de grootste festivals

Werk jij in de horeca via Mise en Place? Dan werk je op de grootste festivals van Nederland. Denk bijvoorbeeld aan Lowlands, Defqon of Mysteryland. Heb je liever wat rustigere muziek of een andere sfeer dan kun je aan de slag bij de Zwarte Cross of Strandfestival ZAND. Zo zit er altijd wel een festival of event tussen die bij jou past. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan nu aan  voor horeca werk op festivals en evenementen!

By Robin Holtvluwer

Author cab

More posts by cab