EVENTS VAN MISE EN PLACE

EVENEMENTEN

Een van onze vier hoekstenen is “cultuur bouwen”. We hechten veel waarde aan het naleven van een collaboratieve, innovatieve en mensgerichte samenwerking. Onze cultuur wordt gevormd door onze denkwijze, gedrag en structuren. Naast de trainingen organiseren we ook een aantal events Mise en Place om onze teams te versterken en internationale uitwisseling te bevorderen. Lees hieronder meer over onze evenementen.

Events MPW

MPW

MULTI POWER WEEKEND

Het Multi Power Weekend vindt plaats aan het begin van elk jaar. Het is een bedankje aan al onze jobcoaches en projectmanagers. Naast interessante workshops en onze jaarlijkse Academy Award Show krijg je de kans om deel te nemen aan de kick-off en bij te dragen aan de strategie van het nieuwe jaar. Wij betrekken je op deze events bij de doelen van de organisatie en ontwikkelen samen met je team een jaarplan voor je vestiging.

Events S6C

S6C

SUMMER6CAMP

Het Summer6Camp is ons jaarlijkse zomer- en sportfestival op het NAVO-terrein in Brunssum. Vanuit alle hoeken van de wereld komen Mise en Placers samen om te sporten en te feesten. We vieren onze successen en genieten volledig van 4 dagen “making friends and creating synergy”.

Wintersport MFWHBRT

MFWHBRT

MEGA FUNKY WHITE HYPE BEBE RÖEM TOUR

Waarom wachten tot de zomer als je ook in de winter met je vrienden kunt vieren? Voor alle wintersport liefhebbers organiseren we jaarlijks de Mega Funky White Hype Bebe Roem Tour. 5 dagen lang met je beste Mise en Place vrienden op de piste en après skiën in de Alpen!