1. THE WORST OF ALL: RODE WIJN
Je hebt minimaal 1 keer in je leven drank over een gast heen gegooid. En the worst of all: rode wijn.
2. FIRE FIRE FIRE
Opeens voel je iets warms aan je arm.. Per ongeluk met je doek toch iets te dicht bij het vuur gestaan.
3. CHAMPAGNE SHOWERS
Heb jij ook wel eens een champagnefles moeten openmaken terwijl je lieve collega’s stiekem met de fles hadden geschud? Daar sta je dan…
4. WAT ZAL HET ZIJN? DE WIFI CODE
Met een grote glimlach verwelkom je nieuwe gasten en begin je enthousiast te vertellen over de menukaart. Je gasten zijn eigenlijk alleen maar geïnteresseerd in de wifi code. Die andere bestelling komt later wel.
5. ALLERGISCH
Lekker een salade mét croutons mee gegeven aan de bediening, die na nog geen vijf minuten alweer terug in de keuken verschijnt. Oeps, vergeten te onthouden dat die ene gast een glutenallergie had.
6. EEN GOEDE BODEM
Om de snelheid erin te houden haal je een paar dozen drank uit het magazijn. Voorzichtig maar met enige snelheid loop je de trap weer op én dan voel je de onderkant van de dozen scheuren.. Helaas er is niets meer aan te doen. Weg drank en wat een rommel!
7. TOCH WERKEN OP JE VRIJE DAG
Op je vrije dag kon je alsnog de zaak gaan openen, omdat je de sleutel ná sluit mee naar huis had meegenomen.
8. DREAMS COME TRUE
Een schrik moment gehad terwijl je heerlijk lag te slapen: “Shit, die extra friet voor tafel 5 helemaal vergeten!”.
Welke ongemakkelijke momenten heb jij wel eens meegemaakt tijdens je horeca bijbaan?
Werken waar en wanneer je maar wilt in de hospitality? Meld je dan aan bij Mise en Place!
Vacatures