MFWHBRT 2020

SKI & SNOWBOARD
IN SAUZE D’OULX, ITALIË

DATUM: 22.03 - 27.03 2020

€695,-

€395,- *

KOOP NU JE TICKET EN PROFITEER!
Schrijf je in voor de Mega Funky White Hype Bebe Röem Tour 2020!

Wintersport 2020

WANNEER?
Zondag 22 tot vrijdag 27 maart 2020 – Nadat je je koffers hebt uitgepakt, gaat MFWHBRT 2020 officieel van start! Fan van een gezellig après-ski feestje? Die zijn er genoeg! Van zondag tot vrijdag bevind je je tussen de besneeuwde bergtoppen en geniet je van de verse sneeuw onder je latten of board. Met zowel een ingevuld als vrij programma, heeft deze reis voor ieder wat wils. Van een zonnige dag op de piste tot laat in de avond tijdens de après-ski. De reis omvat naast een skipas tevens de hotelovernachtingen, het ontbijt en iedere avond een smakelijk driegangendiner. Geniet van zes fantastische dagen in de sneeuw! Wil jij je vervoer naar deze Italiaanse stad eenvoudig regelen? Meld je aan voor onze busreis!

WAAR?
Witte pistes gegarandeerd! De stad Sauze D’Oulx biedt door haar gunstige ligging 100% sneeuwgarantie. De pistes van het gebied bevinden zich tussen de 1357 en 2840 kilometer hoogte en geven je hierdoor een indrukwekkend uitzicht tijdens de afdaling. Met in totaal méér dan 450 kilometer aan pistes, ga jij je zeker weten niet vervelen! 

  • Een zowel vrij als ingevuld programma van in totaal vijf dagen;
  • Maar liefst vier dagen skiën of snowboarden;
  • Hotelovernachting (in totaal 5 nachten);
  • Ontbijt en avondeten;
  • Een geslaagde ski reis is niet compleet zonder: après-ski;
  • Optioneel: busreis – heen en terug (+€65).

FAQ

KEUZE EIGEN VERVOER OF BUS
Nadat je op “BOOK THIS TRIP” hebt geklikt, kom je in jouw eigen boekingsomgeving terecht. Hier kun je de busreis of eigen vervoer selecteren. Ook andere keuzeopties zijn hier te vinden.

WELK MATERIAAL MOET JE HEBBEN?
Materiaal huren kan ook in jouw eigen boekingsomgeving. Tip: het standaard pakket is zeker voldoende.

HOE LANG ZIJN WE ONDERWEG?
Er staat dat de reis 8 dagen duurt omdat de heen- en terugreis hierin worden meegeteld als je de busreis boekt (ivm verzekeringen). De daadwerkelijke accommodatie is voor 5 nachten, van zondag t/m vrijdag.

KAN IK HET HOTEL KIEZEN?
We hebben 3 hotels voor onze groep gereserveerd. In welke van de 3 jij uiteindelijk terecht komt, hangt af van het aantal boekingen en de kamerindeling die wij op basis van vestiging en regio maken.

AFTERMOVIE 2019

De beste manier om een onvergetelijke reis af te sluiten, is door hem te vereeuwigen in een video! Laten we terugblikken op de meest onvergetelijke momenten van afgelopen jaar met de officiële aftermovie van MFWHBRT 2019!

ER WAS EENS...

…een Yeti genaamd Meppo. Meppo leefde hoog in de bergen van Europa. Eén van Meppo’s favoriete bezigheden was wintersport. In zijn eentje afdalen door de vers gevallen sneeuw maakte Meppo al snel eenzaam. Hierom besloot hij zijn passie voor hospitality te delen en nodigde hij zijn vrienden uit heel Europa uit om samen te genieten van de Mega Funky White Hype Bebe Röem Tour.

Vrienden uit Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk bezochten Meppo en samen hadden ze de grootste lol. Al meer dan twaalf keer genoten ze samen op de pistes en tijdens de après-ski. Meppo en de Mise en Place familie werden vrienden en zetten deze traditie nog altijd voort. Ze leefden nog lang en gelukkig…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Wintersport 2020
Schrijf je in voor de Mega Funky White Hype Bebe Röem Tour 2020!