Werken bij Amsterdam RAI

Waarom werken bij Amsterdam RAI?
De RAI Amsterdam staat bekend om het organiseren van de grootste evenementen, beurzen en congressen zoals de Amsterdam International Motor Show, Money 2020, Comic Con Europe en Master of Luxury.

Voor deze en vele andere evenementen zijn wij op op zoek naar enthousiaste horeca medewerkers. Dus wil jij deel uit maken van deze te gekke events en tegelijkertijd bijverdienen? Laat dan je gegevens achter!

In welke periode kan ik werken? 
Ben jij full- of parttime beschikbaar en lijkt het je leuk om in de RAI achter de bar te werken? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Wat gebeurt er nadat je je hebt aangemeld? 
Nadat jij je hebt aangemeld, wordt er binnen 48 uur telefonisch contact met je opgenomen. Zo kunnen we elkaar al iets beter leren kennen. Vervolgens plannen we een afspraak in voor een infosessie waarop we je meer uitleggen over de bijbaan bij Amsterdam RAI. Hier zullen ook de verdere stappen worden besproken.

Een bijbaan bij Amsterdam RAI!

Ben jij de topper die wij zoeken voor horeca werkzaamheden? Als horeca medewerker voer je uiteenlopende horeca taken uit en creëer je onvergetelijke momenten voor je gasten.

Heb je nog geen ervaring in de horeca? Geen probleem! Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid. Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 48uur telefonisch contact met je op.

Mise en Place gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Zie ons Privacy Statement.