Tijd om te cashen!

Wil jij de wedstrijdspanning voelen, de sfeer proeven én geld verdienen tijdens de wedstrijden van Vitesse? Meld je dan nu aan bij Mise en Place, hét horeca uitzendbureau van Nederland!

Stappenplan

01 Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij je alles wat je moet weten over een bijbaan bij Mise en Place.

02 Match?

We kijken samen of we een match zijn. Passen wij bij jouw verwachting en sluit jij goed aan bij die van ons? Dan schrijven we je direct in!

03 Training

Welkom bij het team! Voordat je aan de slag gaat krijg je van ons een on- en offline training. Die plannen we tijdens het kennismakingsgesprek gelijk in zodat je snel aan het werk kan.

04 Kleding

Afhankelijk van de keuze waar jij aan de slag gaat, is het in sommige gevallen gewenst om bijvoorbeeld een zwarte broek of nette schoenen te dragen. Maar dit hoor je snel genoeg van ons!

05 Aan de slag..

Je bent klaar om je bankrekening te gaan vullen. Wij zorgen ervoor dat je tijdens je eerste jobs samenwerkt met ervaren teamleden, zodat je snel wegwijs wordt gemaakt.

06 Geld verdienen!

YES! Je loon wordt wekelijks op jouw rekening gestort. Waar kies jij voor, nieuwe sneakers of toch uit eten met je scharrel?

Personeelsfeest

Wanneer je aan de slag gaat bij Mise en Place, krijg je ook de exclusieve toegang tot ons jaarlijkse personeelsfeest. Geloof ons als we zeggen dat je die niet wil missen!

Doorgroeien

Binnen Mise en Place staat alles in het teken van groeien. Zo krijg je onder andere toegang tot masterclasses en trainingen die je helpen bij jouw professionele carrière.

Gelukkig hebben we genoeg andere toffe vacatures in petto!