FAQ | Werken bij Mise en Place

Wat verdien ik bij Mise en Place?

Omdat we bij verschillende relaties werken, passen we onze lonen hier op aan. Wat je verdient is afhankelijk van de CAO die bij je job hoort en hoe oud je bent.

Moet ik ervaring hebben?

Ervaring is natuurlijk een pré! Maar mocht je geen ervaring hebben, niet getreurd. Iedereen die bij Mise en Place wordt aangenomen, krijgt van ons drie trainingen: een gastvrijheidstraining, een bedieningstraining en een bartraining. Hierdoor ben jij meer dan ready voor het werken op de vloer.

Hoe vaak kan ik werken?

Bij Mise en Place kun je werken waar, wanneer en met wie jij wilt. Dat betekent dat je zelf bepaalt hoe vaak je wilt werken! Parttime, fulltime, of nog even snel een job na school? Het kan allemaal.

Moet ik een kledingpakket aanschaffen?

Bij Mise en Place zijn we er trots op dat al onze jobpers in dezelfde kleding rondlopen. Daarom verwachten wij dat iedereen een kledingpakket aanschaft voordat je aan het werk gaat. In dit kledingpakket zitten twee overhemden, een pantalon, een gilet, stropdas, strikje, badge, kelnersmes, aansteker en een pen. Met dit kledingpakket hoor jij er ook helemaal bij!

Welke trainingen krijgen de medewerkers van Mise en Place?

Als je bij Mise en Place wordt aangenomen volg je drie trainingen. Dit zijn de gastvrijheidstraining, de bedieningstraining en een bartraining. Buiten deze basistrainingen, bieden we echter nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een promotraining volgen als je in het promoteam zit, maar ook een communicatietraining of selectietraining als je door wilt groeien binnen Mise en Place.