5 tips voor een geslaagde vaderdag!

Het is bijna de derde zondag van juni en dat betekent dat Vaderdag er weer aan komt. Het blijft altijd moeilijk om een leuk en origineel cadeau te verzinnen voor je vader en al helemaal om iets te verzinnen wat hij nog niet heeft. Wij helpen jou om het leukste cadeau te verzinnen en we houden natuurlijk rekening met het studenteninkomen ;)

1. Vakantieveilingen

Altijd al eens willen skydiven, paintballen of iets anders stoers? Kijk eens op vakantieveilingen en wie weet vind je hier iets leuks voor een niet al te hoge prijs.

2. Klusjes doen

Vaders moeten altijd zo veel doen dus waarom zou je hem niet even helpen? Denk aan gras maaien, stofzuigen of zijn auto wassen. Wij snappen ook wel dat dat niet de leukste dingen zijn om te doen, maar je maakt je vader er zo blij mee!!

3. Liefde gaat door de maag

Welke man houdt nu niet van lekker eten? Ga lekker uiteten met je vader of (wanneer de portemonnee dat niet toe laat) maak zelf een lekkere maaltijd.

4. Persoonlijke playlist

Maak een playlist met de muziek van jou en je vader. Zet hier de muziek in die jullie altijd samen luisteren of die symbool staat voor jullie. Mega origineel en goedkoop.

5. Een zelf georganiseerde bierproeverij

Iedere vader houdt wel van een biertje. Maak een selectie van een aantal lekkere biertjes en ga deze samen met je vader proeven. Het zou zomaar een hele gezellige middag kunnen worden.

Lees ook onze andere blogpost:

29 oktober 2019

De horecatrends van 2020!

14 oktober 2019

De meest trendy herfstdrankjes van 2019!

7 oktober 2019

Tips: hoe maak je een goede indruk op je eerste werkdag?

30 september 2019

Op kamers: must-haves tijdens je studententijd!

Author Zoï Smeets

More posts by Zoï Smeets