TRAININGEN

HELP

Ons HELP-programma ondersteunt jou in je functionele rol en traint de vaardigheden die tot een succesvolle uitvoering leiden. Er zijn verschillende soorten trainingen per trechterniveau met HELP (Hospitality, Entrepreneurship, Leadership und Personal Tools) als rode draad.

Trainingen Gastvrijheid

Jobperstrainingen

1. Hospitality training

Welkom bij het team! In je eerste training verwelkomen we je en laten we je de basis van Mise en Place zien. Hier leer je wat gastvrijheid betekent, waarom Mise en Place bestaat, wat wij van jou en wat jij van ons kunt verwachten. Daarnaast helpen we je te reflecteren over je acties en taken.

2. Specialismen training

Tijd voor actie! Na deze training ben je klaar voor je eerste job. We simuleren een taak om je voor te bereiden op je eerste opdracht. Je leert alle basisprincipes van de bediening, keuken, events of logistiek, wat belangrijk is om je job succesvol af te ronden en hoe je de verwachtingen van je gasten kunt overtreffen.

3. Mise en Place training

Neem even de tijd om na te denken. Wat waren je ervaringen? Hoe kunnen we je helpen om je nog beter en veiliger te laten voelen? De mens staat in de focus en de jobpers zijn onze top prioriteit; daarom leggen we Mise en Place Leadership uit en geven we je tips om je mening constructief te maken en ons te helpen de kwaliteit constant te verbeteren. Bovendien leer je hier nieuwe tools voor de perfecte service – van bar tot cocktail training, alles is aanwezig.

Trainingen jobpers

Jobcoach training

1. JC1

Van het IK naar het JIJ-niveau. Je hebt jezelf bewezen! De Jobcoach training is niet voor iedereen beschikbaar – gefeliciteerd! Nu begint je ontwikkeling tot een leider. Je behandelt je nieuwe rol en verantwoordelijkheid, leert hoe je vertrouwen tot de jobpers opbouwt en welke leiderschapsstijl bij welke situaties passen. Verder ontdek je de tools om je coachingsvaardigheden te ontwikkelen: Feedforward!

2. JC2

Van beste vriend tot leermeester. De volgende stap is om te leren hoe je een goede omgeving voor je team kunt creëren, hoe je jezelf overtuigend kunt positioneren en hoe je de jobpers naar een hoger niveau kunt tillen door ze te trainen on the job. Daarnaast krijg je de tijd om je te concentreren op je volgende doel en een concreet plan te maken.

Trainingen PL

Projectleiderstraining

1. PL1

Behoud het overzicht. Een project leider weet de verwachtingen van alle stakeholders te overtreffen en zet de stap van micromanagement naar leiderschap. Om dit te doen, leer je in deze training hoe je PEAK momenten creëert en wat het betekent om op een ondernemende en vooral effectieve manier te denken, te handelen en te communiceren.

2. PL2

Creëer een WIJ-gevoel. In deze training leer je hoe je het team op de job motiveert, hoe je snelle en juiste beslissingen neemt en wat je nodig hebt om niet alleen individuen, maar het hele team vanaf nu te leiden.

Trainingen Starters Experience

StartersXperience

StartersXperience

Neem verantwoordelijkheid op kantoor. Met de Starter’s Experience krijg je de kans om achter de schermen te kijken: 3-4 dagen op ons Support Office in Maastricht en op onze trainingslocatie in Lanaken staan ze op je te wachten. Hier leer je alles wat je moet weten over Mise en Place, evenals alle processen op kantoor, zodat je je OM en team nog beter kunt ondersteunen. Van ons ontstaan, de contracten, het omgaan met de systemen tot gedrags- en recruitment training zit er allemaal in.

Trainingen PM

Projectmanagerstraining

1. PM1

Een goede voorbereiding is het halve werk. In deze training behandel je alle aspecten van je nieuwe rol en wat belangrijk is om een job compleet en goed voor te bereiden. Leer hoe je een perfecte briefing geeft en hoe je jouw JC-team tijdens het werk aanstuurt. Daarnaast geven we je tips over het omgaan met en afhandelen van klachten.

2. PM2

Beheer een compleet project en bouw een tribe. Hier leer je niet alleen een mooi evenement te organiseren, maar ook de kunst om mensen zich welkom en gewaardeerd te laten voelen. Het gaat erom een tribe van kleine teams te vormen en met behulp van project management software de organisatorische kant van een evenement te beheersen. Om dit te doen, maak je een overzicht van al je eerder geleerde tools en reflecteer je op je ontwikkelde vaardigheden en vooruitgang.

LEAP

Om een vervuld leven te hebben en uitdagingen aan te kunnen, heb je de zekerheid nodig om te weten wie je bent en wat je kunt, zodat je bij tegenslagen niet opgeeft maar je benadering verandert. Juist hiervoor neemt men nauwelijks tijd in het dagelijks leven. We hebben het LEAP-programma ontwikkeld om je te helpen jezelf beter te leren kennen, je identiteit op te bouwen en een visie op je leven te schetsen. LEAP (Learn, Energy, Attitude en Personal Power) is het fundament van onze empowerment trainingen. Turn your vision into reality.

Aida

AIDA

Academy inspiration day

Op deze training ga je kennis maken met alle aspecten van Mise en Place als leerbedrijf, oftewel de Mise en Place Academy. In de ochtend gaan we kijken naar verschillende gedragsstijlen en hoe je dit kan inzetten als tool voor communicatie, zodat je beter samen kan werken. Zowel binnen als buiten Mise en Place. In de middag ga je aan de slag met je persoonlijke doelen, met aan het einde een breaktrough-moment. Een volle dag vol zelfontwikkeling.

I-Days

I-Days

Aan de ene kant gaat I-Days over “I=Inspiratie”! Inspiratie is een verhelderend idee waardoor iemand ertoe aangezet wordt actie te ondernemen. Aan de andere kant gaat het over “I=Ik”. Wat wil je bereiken? Hoe ziet je leven er nu uit? Wat zijn je sterke punten? Wij geven je de tijd deze vragen te beantwoorden, de kans om uit je comfortzone te komen en de tools om hier vervolgens actie aan te koppelen. Leer jezelf beter kennen tijdens dit weekend. Durf je grenzen te verleggen en jezelf uit te dagen!

Trainingen VOL

VOL

Vision of leaders

A Firewalk Experience. Dit is jouw kans om tijd in jezelf en in je toekomst te investeren! Start je persoonlijke reis en ontdek de kracht en energie die in je zit! Deze uitgebreide training geeft je de mogelijkheid om uit je dagelijkse routine te breken en een groter beeld te krijgen van wie je bent en wat een vervuld leven voor jou betekent. Je leert om angst en twijfel om te zetten in kracht. Wij helpen je jouw ware potentieel te ontdekken en strategieën te ontwikkelen om het maximale uit je leven te halen!

Trainingen InFlow

InFlow

InFlow

Learn. Grow. Lead. InFlow is een 5-daagse empowerment training in Spanje. De start van je reis als toekomstige leider van Mise en Place, waarbij je leert toekomstige uitdagingen aan te gaan. Deze training zal het beste uit jezelf halen. Je stelt je eigen doelen, creëert een persoonlijke levensvisie en ontwikkelt een plan om die visie te bereiken. Je identiteit en talenten staan in de focus van InFlow. Leiderschap-workshops, coachingmomenten, het delen van ervaringen, interactieve activiteiten, empowerment-sessies en inspiratie staan je te wachten.