Referenties

F.C. TWENTE

De belangrijkste waarden om met Mise en Place te werken is betrouwbaarheid en professionaliteit. Zij weten onze pieken feilloos in te vullen en we hebben een open communicatie zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Op iedere discipline binnen ons bedrijf wordt door Mise en Place op een gepaste manier invulling gegeven. Dat geeft het partnership de goede energie!

Christel Esse
Hoofd Meetings & Events

Referenties

RAI AMSTERDAM

De samenwerking tussen Amsterdam RAI en Mise en Place kenmerkt zich als prettig en professioneel. Betrokken en kwalitatief goed Hospitality personeel is wat Amsterdam RAI nodig heeft om onderscheidend te zijn in de wereld van beurzen en congressen! Mise en Place speelt perfect in op hoge pieken en diepe dalen. en slaagt erin mee te veren zónder op het gewenste kwaliteitsniveau in te boeten. Amsterdam RAI is content met de samenwerking met Mise en Place!

Vincent Elsing
Manager Flexmanagement

Referenties

NH GRAND HOTEL KRASNAPOLSKY

NH Grand Hotel Krasnapolsky en Mise en Place hebben een langlopende samenwerking waarin we samen op het hoogtse niveau extraordinary service bieden aan onze gasten. Binnen ons partnership ontvangen wij goede serviceverlening vanuit Mise en Place.

Herman Klok
Directeur

En nog vele andere
tevreden samenwerkingen

Okura Hotels
FC Twente
Hutten
loc7000
NH
Postillion Hotels
Albron