Méér dan 14 locaties in Nederland die jou graag verwelkomen!

Onze locaties

Wat ooit begon als kleine onderneming in Maastricht, is inmiddels uitgegroeid tot volwassen organisatie in binnen-en buitenland. Op verschillende locaties door Nederland bieden wij voor iedereen de mogelijkheid om te werken in de nabije omgeving van zijn/haar woonplaats. In het hele land zijn wij dan ook het hele jaar door op zoek naar nieuwe collega’s!

Ondanks grote veranderingen door de jaren heen, hebben we ons vanaf het begin vastgehouden aan het tot bloei laten komen van een vriendelijke werkomgeving. Hierdoor zijn wij erin geslaagd een uitgebreid internationaal netwerk van partners en jobpers op te zetten, die allemaal passie hebben voor wat ze doen.

Bij Mise en Place is de locatie waar je voor werkt je hoofdkwartier, je thuisbasis en de plek waar je samen met je collega’s op vrijdagmiddag een borreltje kunt doen. Je studie combineren met werken voor Mise en Place? Geen probleem! Kies samen met je vrienden uit de leukste horecajobs door het hele land. Werk je het liefst op een festival, in een restaurant of bij je favoriete voetbalclub? Wij zorgen voor een geschikte match! 

Een unieke ligging, ontzettend gezellige collega’s of de leukste jobs. Bekijk direct voor welke vestiging jij kunt gaan werken! Onze collega’s heten je van harte welkom voor een vrijblijvend informatiegesprek.