no image added yet.

Jouw eerste introweek!

Wat is het toch spannend allemaal. Starten met een nieuwe studie, je nieuwe studentenstad ontdekken en nieuwe vrienden maken. De introweken die ieder jaar in de gezelligste studentensteden worden gehouden zijn wel dé manier om meteen een goede start te maken, ook al is het doodeng! Lees snel verder  en kom erachter wat iedere student tijdens zijn/haar introweek heeft meegemaakt.

 1. Nieuwe vrienden maken
  Wat was je toch zenuwachtig toen je op weg was naar je eerste introweek. Helemaal alleen onderweg naar een nieuwe stad met mensen die je niet kent. Maar naast jou waren er nog duizend andere nieuwe studenten die zich op dat moment precies hetzelfde voelden. Jullie probeerden dan ook al snel met elkaar een gesprek aan te knopen en voordat jullie het wisten, klikte het al!
 1. De leiders die liever het studentenleven vierden
  Wat was je bang voor ze, de leiders van de introweek. Achteraf bleek dat het ook gewoon studenten waren, die eigenlijk al lang klaar hadden moeten zijn met hun studie, maar liever het studentenleven wilden vierden.
 1. Een gezellige kroegentocht
  Bier bier en nog eens bier. Tijdens de kroegentocht leerde je jouw nieuwe studentenstad kennen onder het genot van een heleboel drankjes. En er was altijd één student die al heel snel dronken was en geen idee meer had van waar hij/zij mee bezig was.
 1. Het zingen van studenten songs
  Die vreselijke liedjes zingen die jullie zelf helemaal geweldig vonden. Jullie voelden je echt stoer wanneer jullie met de hele groep zingend de stad in kwamen.
 1. Rare spelletjes
  Je deed de raarste spelletjes. Van een kledingslinger maken totdat je omvalde van de rondjes die je moest draaien.

Maar achteraf viel het gelukkig allemaal mee. Zowel alle spelletjes als je studiegenoten. Je had het niet willen missen!

Lees ook onze andere blogposts:

25 juni 2019

Zo houd jij je hoofd koel tijdens een oververhitte werkdag in de horeca

22 mei 2019

De vele voordelen van een studentenbaan in de horeca

26 maart 2019

Een onvergetelijke avond creëer je zo!

12 maart 2019

Is het al zó laat?

Author Zoï Smeets

More posts by Zoï Smeets