OP ZOEK NAAR PERSONEEL BINNEN DE LOGISTIEK?

Bent u op zoek naar personeel binnen de logistiek om tijdelijke pieken op te vangen of heeft u extra personeel nodig voor een langlopend project?  Voor onder andere Loc7000 en Héman leveren wij personeel voor op elk gewenst moment. Met 22 vestigingen door het hele land kunnen wij als Mise en Place 100% dekking bieden.

Bijbaan logistiek
Werken bij Mise en Place
Werken in de logistiek

ZOEK NIET VERDER!

Zigzag logistiek

Backstage medewerkers gezocht op de grootste evenementen, festivals of beurzen? Onze medewerkers steken graag de handen uit de mouwen! Wij bieden personeel met backstage interesses een uitdagende en leerzame bijbaan waarbij zij op verschillende niveaus binnen de logistiek werkzaam zijn. Middels verschillende van onze gastvrijheidstrainingen (bediening, events, keuken of logistiek) stomen wij hen klaar om als een echte horeca professional aan de slag te gaan, ook binnen de logistiek. Met méér dan 8.000 handjes hulp, staat er altijd wel iemand voor u klaar! 

Bent u op zoek naar personeel of heeft u extra personeel nodig voor een langlopend project? Klik op onderstaande button voor meer informatie!

HOE VERDER?

Vraag nu toppers in de horeca aan!

Wij helpen u aan gastvrij en professioneel horecapersoneel.

Vraag nu toppers in de horeca aan!

Wij helpen u aan gastvrij en professioneel horecapersoneel.

AANVRAGEN

PARTNERS

Logistiek relaties