Al 22 jaar uw partner in horeca & gastvrijheid.

Mise en Place biedt al 24 jaar een oplossing voor elk personeelsvraagstuk in de gastvrijheidsbranche. Heeft u op korte termijn extra medewerkers nodig voor een groot evenement? Of wilt u tijdelijke pieken opvangen? Wij helpen u aan gastvrij en professioneel personeel. Jonge, enthousiaste en goed getrainde studenten staan klaar om van iedere partij een succes te maken.

Al 22 jaar uw partner in horeca & gastvrijheid.

Landelijke dekking

Mise en Place heeft maar liefst 22 vestigingen in Nederland!

Uniformiteit

Al onze ‘jobpers’ zijn in het bezit van een kledingpakket.

24/7 bereikbaarheid

Onze mensen staan te alle tijden klaar om u te helpen.

werken-bij-mise-en-place
meer-dan-het-zoveelste-horecauitzendbureau
Opgeleide jobpers

Al onze medewerkers doorlopen een uitgebreide horecatraining!

One stop shop!

U heeft altijd een vast aanspreekpunt!

2 miljoen gasten per jaar!

Al 22 jaar uw betrouwbare partner in de horeca!

Vestiging Mise en Place
Vestiging
Vestiging Mise en Place Den Haag
Vestiging Amsterdam

22 vestigingen die u graag helpen!

Met 22 vestigingen door het hele land kunnen wij als Mise en Place 100% dekking bieden. U inventariseert de behoeften, wij vullen deze graag ‘op maat’ in om zo de juiste kwaliteit te garanderen. Ook grote partijen met meer dan 800 medewerkers, kunnen wij voor u invullen, evenals grote projecten. Onze normen zijn internationaal hetzelfde, waardoor u in het buitenland dezelfde service kunt verwachten als in Nederland.

Postillion Hotels

Postillion Hotels over Mise en Place

Mise en Place en Postillion Hotels gaan beide voor TOP kwaliteit, het zoeken naar de echte passie voor Gastvrijheid, oprechte invulling van zijn of haar vak en het maken van echte verbindingen. Twee bedrijven met zo’n DNA zijn voorbestemd om samen te werken.

De Grolsch Veste over Mise en Place

De belangrijkste waarden om met Mise en Place te werken is betrouwbaarheid en professionaliteit. Zij weten onze pieken feilloos in te vullen en we hebben een open communicatie zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

De Grolsch Veste
Hutten Catering

Hutten over Mise en Place

Inmiddels werken we al jaren samen met Mise en Place, we kennen de organisatie als ontzettend gastvrije en ambitieuze partner. Mise en Place laat mensen groeien door hun gedreven manier van aanpakken. Wij zijn overtuigd dat Mise en Place succesvol blijft door ontwikkelen.

NH Hotels over Mise en Place

NH Grand Hotel Krasnapolsky en Mise en Place hebben een langlopende samenwerking waarin we samen op het hoogtse niveau extraordinary service bieden aan onze gasten. Binnen ons partnership ontvangen wij goede serviceverlening vanuit MeP.

NH Grand Hotel Krasnapolsky

ABU

– Gecertificeerd –

Mise en Place horeca projectburo is lid van de ABU. Ons land kent een heleboel wet- en regelgeving. De ABU controleert haar leden regelmatig op deze wet- en regelgeving en op naleving van de afspraken in de cao en financiële betrouwbaarheid. Zij stellen kwaliteitcriteria aan de bedrijven die gecertificeerd zijn en helpen hen bij de bevordering van de deskundigheid. Als bedrijf dat overal aan voldoet, mag Mise en Place zich trots ABU-lid noemen.

IDEA

– Gecertificeerd –

Mise en Place horeca projectburo is lid van IDEA. Branchevereniging en kennisorganisatie IDEA  behartigt de collectieve belangen van haar leden. IDEA draagt bij aan de verdere professionalisering en ontwikkeling van het vak alsmede het creëren van PR momenten voor het evenementen- en live communicatievak. Mise en Place mag zich met trots IDEA-lid noemen.

Vraag nu toppers in de horeca aan!

Wij helpen u aan gastvrij en professioneel horecapersoneel!