WERKEN IN DE KEUKEN

Koks zijn hedendaagse superhelden, alleen dragen zij hun cape aan de voorkant! Tegenwoordig zijn de patissier, kok en chef gewilde krachten die niet meer weg te denken zijn.

Heb jij culinaire interesses dan is Mise en Place Kitchen zeker iets voor jou! Van op locatie partijen voor grote cateraars, thuiskok, het begeleiden van kookworkshops tot catering voor de Tweede Kamer.

PERFECT TE COMBINEREN

Zigzag keuken

Geld verdienen naast het studeren? Bij Mise en Place bieden we jou flexibele bijbanen die je zonder problemen combineert met je studie en hobby’s. Plan je eigen uren, werk met gezellige collega’s en haal het maximale uit je studentenleven.

Ervaar hoe het is om te werken in diverse type keukens in heel Nederland: ga aan de slag op toffe sport- en bedrijfsevenementen, mooie diners met live voorbereidingen of tover ingrediënten om tot eind gerechten in productiekeukens. 

ENTHOUSIAST?

Zigzag keuken

Werken in de keuken symboliseert hard werken, creatief denkvermogen, samenwerking en passie voor elk gerecht en op elk bord waarmee je jouw gasten laat watertanden.

Enthousiast en benieuwd hoe het verder gaat nadat jij je hebt aangemeld? Klik op onderstaande button en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!

HOE VERDER?

GEEN ERVARING?

Zigzag keuken

Heb je nog nooit eerder in de keuken gestaan, weet je bij wijze van spreken niet eens hoe je een ei moet koken, maar wil je het wel dolgraag leren? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Met een aantal trainingen zorgen wij ervoor dat jij zelfverzekerd kunt werken in de keuken. Dus ook als je geen ervaring hebt in ciseleren, assaisoneren of weet wat nou precies een consommé is, GEEN NOOD!

#WEWORKWITHFRIENDS

Enthousiast en benieuwd hoe het verder gaat nadat jij je hebt aangemeld?
Klik op de button hiernaast en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!

#WEWORKWITHFRIENDS

Enthousiast en benieuwd hoe het verder gaat nadat jij je hebt aangemeld?

Klik op de button hieronder en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!

Een bijbaan in de keuken
Een bijbaan in de keuken

MASTERCHEF BEN JE NIET IN ÉÉN DAG

Het ontwikkelen van jouw culinaire kennis en interesse staat hoog bij ons in het vaandel. Daarom bieden wij ook specialisatie trainingen aan zoals het meedraaien in een a la carte keuken, de kunst van het barbecueën op een kamado of het verschil weten tussen eggs benedict, eggs florentine of eggs blackstone.

Met de trainingen van onze Mise en Place Academy investeren we continu in onze talenten en bieden iedereen de mogelijkheid om te blijven groeien. Heb je wel al ervaring op gedaan dan hebben wij voldoende nieuwe uitdagingen voor je!

MASTERCHEF BEN JE NIET IN ÉÉN DAG

Het ontwikkelen van jouw culinaire kennis en interesse staat hoog bij ons in het vaandel. Daarom bieden wij ook specialisatie trainingen aan zoals het meedraaien in een a la carte keuken, de kunst van het barbecueën op een kamado of het verschil weten tussen eggs benedict, eggs florentine of eggs blackstone.

Met de trainingen van onze Mise en Place Academy investeren we continu in onze talenten en bieden iedereen de mogelijkheid om te blijven groeien. Heb je wel al ervaring op gedaan dan hebben wij voldoende nieuwe uitdagingen voor je!

MINIMAAL 16 JAAR

Vanaf 16 jaar kun je je bij Mise en Place aansluiten voor de leukste bijbaan in de keuken!

GASTGERICHT

Jij en je collega’s zien er representatief uit en zijn altijd gericht op de gasten van onze relatie.

HBO OF WO STUDENT?

We werken voornamelijk met HBO en WO studenten, maar natuurlijk ben je ook welkom als MBO student!

WAAR KAN IK WERKEN?

Keuken relaties

WAAR KAN IK WERKEN?

Keuken relaties

“Werken in de keuken is heel variërend, omdat je steeds in verschillende type keukens werkt zoals bij mooie diners met live voorbereidingen of op bedrijfsevenementen.”

Rubenwerkt bij Mise en Place

“Ik had nog nooit eerder in de keuken gestaan, maar dankzij een aantal trainingen kon ik zelfverzekerd van start.”

Robinwerkt bij Mise en Place

“Het leukste van werken in de keuken vind ik het omtoveren van ingrediënten tot eindgerechten.”

Fleurwerkt bij Mise en Place