HORECA BIJBAAN IN ENSCHEDE

Horeca bijbaan
Werken in de horeca
Werken bij Mise en Place

Word jij onze nieuwe vriend(in)?

Op zoek naar een bijbaan in Enschede? Ben je druk bezig met sparen voor je volgende vakantie? Zit je vol in het studentenleven? Heb je een tussenjaar genomen of is werken in de horeca helemaal jouw ding? Bij Mise en Place Enschede vind je horeca vacatures waar je zowel parttime als fulltime aan de slag kunt en waarbij je je voorkeur kunt aangeven voor werken in de bediening, in de keuken of op events. Bij Mise en Place heb je de keuze uit de coolste horecajobs! Achter de bar bij FC Twente, op het veld bij de Zwarte Cross of bij Omnisport Apeldoorn… Geen enkele werkdag is hetzelfde, omdat je iedere keer weer voor andere opdrachtgevers én op andere locaties werkt.

Benieuwd hoe het verder gaat nadat je je bij ons hebt ingeschreven? Klik op onderstaande button en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!

HOE VERDER?

Heb je nog geen ervaring?

Geen probleem! Wij leren jou de kneepjes van gastvrijheid en investeren daarnaast ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Met een aantal horeca trainingen stomen wij jou klaar voor je eerste job waardoor jij als een echte horeca professional aan de slag kan! Als je het in je hebt om er echt voor te gaan, kun je bij ons altijd doorgroeien!

Voer uiteenlopende taken uit in de bediening en weet onvergetelijke ervaringen voor jou en je gasten te creëren. Ondersteun de chefs en ga aan de slag als keuken-of buffet hulp of sta achter de bar op de gaafste festivals en evenementen. Is een horeca bijbaan wel echt iets voor jou? Check het nu!

Werken bij Mise en Place

Contact

Adres

Dit wordt je hoofdkwartier en natuurlijk ook de plek waar je samen met je collega’s op vrijdagmiddag een “klein” borreltje kunt doen #ThankGodItsFriday.
Kuipersdijk 62, 7512 CJ Enschede

0900-MISEENPLACE

Hotline

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Mocht je dus vragen hebben over een horecabijbaan of andere zaken? Call! Telefoonnummer: 053 483 7775

Social Media

Social Media

Elke vestiging heeft haar eigen social media platformen. Like ons op Facebook en volg ons ook op Instagram om niks te missen van Mise en Place Enschede! Facebook / Instagram

#WEWORKWITHFRIENDS

Enthousiast en benieuwd hoe het verder gaat nadat jij je hebt ingeschreven? Klik op de button hiernaast en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!