WERKEN IN DE BEDIENING!

Wij trainen jou tot professional in de bediening!

Werken bij Mise en Place!

Jij zorgt altijd voor een lach op het gezicht van onze gasten. Of je nu drankjes serveert in hotels of voetbalstadions, hapjes langs brengt op een congres of bruiloft of eten serveert in een restaurant. Samen met je (nieuwe) vrienden creëer je onvergetelijke momenten op de meest uiteenlopende toplocaties van Nederland door aan de slag te gaan bij Mise en Place Service.

Ben je op zoek naar een gezellige bijbaan maar ook nog druk bezig met studeren, feesten en sporten? Bij ons bepaal je helemaal zelf wanneer je aan de slag gaat. Onze bijbanen zijn perfect te combineren met je drukke studentenleven en je bent altijd verzekerd van gezellige collega’s!

Ook zonder horeca ervaring kun je zonder problemen bij ons terecht. Met een aantal horeca trainingen stomen wij jou klaar voor je eerste job, waardoor jij als een echte horeca professional aan de slag kan. Heb je wel al ervaring op gedaan, dan hebben wij voldoende nieuwe uitdagingen voor je!

Als je het in je hebt om er echt voor te gaan kun je bij ons altijd doorgroeien. Met de trainingen van onze Mise en Place Academy investeren we continu in onze talenten en bieden iedereen de mogelijkheid om te blijven groeien. Laat ons zien wat je in huis hebt en groei door tot project manager in de bediening of verbreed je kennis en ga ook aan de slag in de keuken, logistiek of op events en festivals.

Enthousiast en benieuwd hoe het verder gaat nadat je je bij ons hebt ingeschreven? Klik op onderstaande button en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!

HOE VERDER?

WE WORK WITH FRIENDS!

WAAR WERK IK?

Wil je het diner serveren aan de gasten bij je favoriete sportclub, de bruiloft coördineren van die bekende Nederlander, of sta je liever een sterrendiner te bereiden? Draai je nog even een ontbijtdienst voor je studiemiddag of werk je bij dat festival waar je altijd al naartoe hebt willen gaan?

WANNEER WERK IK?

Als het jou uitkomt. Van vroeg tot laat, doordeweeks of in het weekend. Werk je liever even niet omdat je bijvoorbeeld veel huiswerk hebt, of lekker van je vakantie geniet? Dat kan allemaal, want bij Mise en Place bepaal je zelf wanneer je wilt werken.

MET WIE WERK IK?

Bij Mise en Place werk je altijd met vrienden! Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Maak dan kennis met de andere achtduizend horecatoppers! Liever met je huidige vrienden werken? Neem ze mee, iedereen is welkom!

Potentiële Werkgevers

Okura Hotels
fc-twente
hutten
loc7000
golden-tulip
spoorwegmuseum
nh-hotels
qmusic
oostwegel
Albron
vitesse
vermaat

Leerzame doorgroeimogelijkheden, leuke collega's, flexibel, en ook nog eens werken op de vetste festivals en diners!

Marleen van Moorselwerkt bij Mise en Place

Een leuke bijbaan voor studenten! Een bedrijf waar aandacht wordt besteed aan werk en plezier hebben.

Stan Jongeriuswerkt bij Mise en Place

Hele goeie sfeer op kantoor, maar een professionele houding als het moet. Flexibel rooster en leuk, wisselend werk!

Thomas le Ruttewerkt bij Mise en Place

Top bijbaan! Niet alleen flexibel en gevarieerd maar ook super gezellig! Dit is echt voor iedereen aan te raden.

Erika van den Bergwerkt bij Mise en Place

Als je hier werkt krijg je als bonus super leuke vrienden! Daarnaast is Mise en Place ook een stukje persoonlijke ontwikkeling.

Tommie Amalowerkt bij Mise en Place

Horeca dat uitblinkt in fun en kwaliteit en daarbij veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkelingen.

Erik Spaanderwerkt bij Mise en Place