WERKEN IN DE BEDIENING!

Wij trainen jou tot professional in de bediening!

Werken bij Mise en Place!

Of het nou in een hotel, restaurant, voetbalstadion, op een congres of op een bruiloft is. Met een bijbaan in de bediening creëer je onvergetelijke momenten op de meest uiteenlopende toplocaties van Nederland. Je ontvangt de gasten, verzorgt de service en draagt bij aan een gastvrije beleving.

Ook zonder ervaring in de horeca kun je zonder problemen bij ons terecht. Met onze trainingen stomen we je binnen no time klaar zodat je overal aan de slag kunt gaan.

Druk met studeren, feesten, sporten of bellenblazen? Bij Mise en Place bepaal je helemaal zelf wanneer je aan de slag gaat. Perfect te combineren met je studentenleven en altijd verzekerd van gezellige collega’s #weworkwithfriends

Wil je niet alleen je bankrekening spekken maar ook jezelf blijven ontwikkelen? Laat ons zien wat je kunt en groei door tot project manager in de bediening of verbreed je kennis met een van onze andere functiegroepen! Met de trainingen van onze Mise en Place Academy investeren we continu in onze talenten en bieden iedereen de mogelijkheid om te blijven groeien.

WE WORK WITH FRIENDS!

WAAR WERK IK?

Wil je het diner serveren aan de gasten bij je favoriete sportclub, de bruiloft coördineren van die bekende Nederlander, of sta je liever een sterrendiner te bereiden? Draai je nog even een ontbijtdienst voor je studiemiddag of werk je bij dat festival waar je altijd al naartoe hebt willen gaan?

WANNEER WERK IK?

Als het jou uitkomt. Van vroeg tot laat, doordeweeks of in het weekend. Werk je liever even niet omdat je bijvoorbeeld veel huiswerk hebt, of lekker van je vakantie geniet? Dat kan allemaal, want bij Mise en Place bepaal je zelf wanneer je wilt werken.

MET WIE WERK IK?

Bij Mise en Place werk je altijd met vrienden! Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Maak dan kennis met de andere achtduizend horecatoppers! Liever met je huidige vrienden werken? Neem ze mee, iedereen is welkom!

Potentiële Werkgevers

Okura Hotels
fc-twente
hutten
loc7000
golden-tulip
spoorwegmuseum
nh-hotels
qmusic
oostwegel
Albron
vitesse
vermaat

Leerzame doorgroeimogelijkheden, leuke collega's, flexibel, en ook nog eens werken op de vetste festivals en diners!

Marleen van Moorselwerkt bij Mise en Place

Een leuke bijbaan voor studenten! Een bedrijf waar aandacht wordt besteed aan werk en plezier hebben.

Stan Jongeriuswerkt bij Mise en Place

Hele goeie sfeer op kantoor, maar een professionele houding als het moet. Flexibel rooster en leuk, wisselend werk!

Thomas le Ruttewerkt bij Mise en Place

Top bijbaan! Niet alleen flexibel en gevarieerd maar ook super gezellig! Dit is echt voor iedereen aan te raden.

Erika van den Bergwerkt bij Mise en Place

Als je hier werkt krijg je als bonus super leuke vrienden! Daarnaast is Mise en Place ook een stukje persoonlijke ontwikkeling.

Tommie Amalowerkt bij Mise en Place

Horeca dat uitblinkt in fun en kwaliteit en daarbij veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkelingen.

Erik Spaanderwerkt bij Mise en Place