Horeca uitzendbureau Nijmegen

Zig zag

Mise en Place Nijmegen opende voor het eerst haar deuren in 2005. Gevestigd aan de Sint Annastraat bevindt het horeca uitzendbureau Nijmegen zich midden in het centrum van de oudste stad van Nederland. Tijdens de grootste meerdaagse wandel prestatietocht ter wereld, de Nijmeegse Vierdaagse, bruist ‘Via Gladiola’ van de gezelligheid samen met je collega’s.

Met het Goffertpark, concertgebouw de Vereeniging en voetbalclub NEC om de hoek, is geen enkele werkdag hetzelfde. Beleef de gaafste concerten in het stadspark van Nijmegen, unieke voorstellingen aan het Keizer Karelplein of de meest spannende duels in het Gofferstadion, samen met je collega’s! 

Werken in de keuken
De leukste horecajobs
Werken in de horeca

Laten we kennis maken!

Onze collega’s staan altijd open voor een praatje en kopje koffie. Bemachtig een plek aan de wall of fame óf growing tree van Mise en Place Nijmegen. Word onderdeel van de stad en creëer onvergetelijke momenten voor je gasten. Ga aan de slag als keuken-of buffet hulp óf sta achter de bar op de grootste evenementen binnen en buiten de stad. 

Benieuwd hoe het verder gaat nadat je je bij ons hebt ingeschreven? Klik op onderstaande button en wij vertellen je in een aantal korte stappen wat je kunt verwachten!

HOE VERDER?

Contact

In contact komen met Remco, Kaz, Youri of een andere collega gaat heel gemakkelijk! Loop gerust binnen bij ons op kantoor, bereik ons telefonisch of stuur ons een mail.

Let’s meet!

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Mocht je dus vragen hebben over een horecabijbaan of andere zaken?
Call: 024 360 1121

Social Media

Elke vestiging heeft haar eigen social media platformen. Like ons op Facebook en volg ons ook op Instagram om niks te missen van Mise en Place Nijmegen! Facebook / Instagram

“"Sinds 2 jaar ben ik werkzaam bij Mise en Place Nijmegen. Nog altijd ga ik met veel plezier naar mijn werk!" ”

LiekeWerkt bij Mise en Place Nijmegen

“"Gedurende mijn studie ben ik hard aan het sparen voor mij volgende reis samen met mijn vrienden."”

JanWerkt bij Mise en Place Nijmegen

“"Voor de job kom ik gezellig buurten bij mij collega's op kantoor. Iedere keer een feestje!"”

RianneWerkt bij Mise en Place Nijmegen