Werken op Château Jerusalem

Werken bij Chateau Jerusalem
Werken bij Mise en Place
Werken bij Mise en Place

Welkom!

Château Jerusalem te Maastricht is het internationale support office voor Mise en Place , haar labels en netwerkorganisatie Servicecenter 4Hospitality. Al deze bedrijven hebben één ding gemeen: hart voor hospitality. Op deze vestiging werken meer dan 50 toppers die de  vestigingen van Mise en Place internationaal ondersteunen.

Ook zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe talenten. In contact komen is hartstikke makkelijk! Je kunt even bellen of een mail sturen. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Word jij onze nieuwe vriend(in)?

Op nationaal én internationaal gebied ondersteunen en ontwikkelen wij meer dan 8.000 collega’s wereldwijd en zetten wij ons in om netwerken binnen de hospitality branche te bevorderen.

Lijkt het jou leuk om op Château Jerusalem te werken waar jij rechtstreeks in contact staat met je collega’s uit Nederland, België en Duitsland? We hebben regelmatig vacatures voor zowel vaste medewerkers als stages openstaan. Klik op onderstaande button voor alle openstaande vacatures!

BEKIJK VACATURES

Contact

Adres

Dit wordt je hoofdkwartier en natuurlijk ook de plek waar je samen met je collega’s op vrijdagmiddag een “klein” borreltje kunt doen #ThankGodItsFriday.

Jeruzalemweg 2, 6222 NG, Maastricht

0900-MISEENPLACE

Hotline

Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per mail bereikbaar tijdens kantooruren. Mocht je dus vragen hebben ? Call or mail us!

Telefoonnummer: 043 350 01 44
E-mail: jerusalem@miseenplace.eu

Social Media

Social Media

Like ons op Facebook en volg ons ook op Instagram om niks te missen van Mise en Place!


Facebook / Instagram