MISE EN PLACE ACADEMY!

Wij bereiden onze talenten voor op een succesvolle voortzetting na de studie!

MEER DAN ZOMAAR EEN BIJBAAN!

Door samen te leren en te groeien ontwikkel je bij ons een hoog competentieniveau: het vermogen en de bereidheid om kennis en skills, evenals persoonlijke en sociale vaardigheden te gebruiken, uitdagingen op te lossen en je op een doordachte en verantwoorde manier te gedragen. Dus ook naast de job!

Vanaf je eerste dag bij Mise en Place sta jij en je persoonlijke ontwikkeling centraal.  We bieden je verschillende mogelijkheden om door te groeien, jezelf beter te leren kennen en je krachten te ontdekken. Leiderschap-workshops, coachingmomenten, internationale evenementen, empowerment-sessies en inspiratie staan op je te wachten.

Maar je doet het niet alleen! We proudly put energy in making friends and creating synergyBij Mise en Place hechten we namelijk veel waarde aan het naleven van een gastvrije, betrokken en mensgerichte samenwerking. “Making friends” vind je daarom overal terug in de organisatie; in onze denkwijze, in ons gedrag en in onze structuren. Naast de trainingen organiseren we een tal van evenementen om onze teams te versterken, nieuwe vriendschappen te sluiten, internationale uitwisseling te bevorderen en onze successen te vieren.

TRAININGEN

Onze trainingen zijn onder te verdelen in het HELP- en LEAP-programma. Ons HELP-programma ondersteunt jou in je functionele rol en traint de vaardigheden die tot een succesvolle uitvoering leiden. Het LEAP-programma is ontwikkeld om je te helpen jezelf beter te leren kennen, je identiteit op te bouwen en een visie op je leven te schetsen.

MEER INFORMATIE

EVENTS

Een van onze vier hoekstenen is “cultuur bouwen”. We hechten veel waarde aan het naleven van een collaboratieve, innovatieve en mensgerichte samenwerking. Onze cultuur wordt gevormd door onze denkwijze, gedrag en structuren. Naast de trainingen organiseren we tal van evenementen om onze teams te versterken en internationale uitwisseling te bevorderen.

MEER INFORMATIE
Academy

MISE EN PLACE ACADEMY!

Van trainingen “near the job” tot een eigen festival. Om “learn & grow together” te waarborgen hebben wij de Mise en Place Academy in het leven geroepen. Het programma van de Academy is voortdurend in ontwikkeling en individueel aanpasbaar: Mise en Place is namelijk zelf een lerende organisatie. Een plek waar mensen constant bezig zijn hun vaardigheden duurzaam te verbeteren om hun visies te realiseren. Nieuwe ideeën en collectieve ambities worden aangemoedigd en worden nauw betrokken bij de doelen van onze organisatie.

#WEWORKWITHFRIENDS

Enthousiast en wil jij je aanmelden voor een bijbaan bij Mise en Place?
Plan je dan in voor een infosessie op een kantoor in je buurt via de button hiernaast!